روش های خوش عکس بودن

خوش عکس

taking-a-good-photoآیا از عکس گرفتن متنفرید چون همیشه در عکس ها بد می افتید؟ آیا همیشه به آن دوستتان که در عکس ها عالی و بدون اشکال می افتد حسودی می کنید؟ با اینکه فتوژنیک بودن در بعضی ها ژنتیکی است اما راهکارهایی وجود دارد که می توانید به کار گیرید تا در عکس ها بهتر بیفتید.

مراحل

۱٫ فتوژنیک بودن به توانایی جذاب دیده شدن در عکس ها اطلاق می شود.

فتوژنیک بودن به توانایی جذاب دیده شدن در عکس ها اطلاق می شود. اینکه طبیعتاً زیبا باشید ارتباطی به فتوژنیک بودن در عکس ها ندارد. فتوژنیک بودن یعنی بدانید چطور بهترین حالت خودتان را به دوربین نشان دهید. این شامل تکنیک های اکتسابی می شود مثل علم مربوط به بهترین پس زمینه، نورپردازی و قرارگیری بدن.

– سعی کنید تکنیک های زیر را طوری یاد بگیرید که جزء طبیعت وجودتان شوند و غیرارادی انجامشان دهید.
– هرچه فرصت های بیشتری برای تمرین جلوی دوربین داشته باشید، بهتر است.
– طبیعت دوبعدی عکس باعث می شود درک از عمق را از دست بدهیم؛ برای بعضی ها این باعث می شود چطور جذاب دیده شدن در دنیای واقعی را هم از دست بدهند.

۲٫ لباستان اهمیت دارد.

به لباستان اهمیت دهید. حتی اگر قرار نیست عکسی از شما گرفته شود، اینکه بدانید چطور خودتان را نشان دهید، میزان جذابیت شما را تعیین می کند. سبک لباس پوشیدن و رنگبندی لباس ها بر جذابیت فتوژنیک شما در عکس ها تاثیر می گذارد.

لباس های درست انتخاب کنید. رنگ در خوب بودن عکس مهم است. طرح های لباس بر ظاهر شما اثر می گذارد، مثلاً راه راه های افقی شما را پهن تر به نظر می رساند و پوشیدن لباس یکرنگ، باعث می شود تعریف نشده و بیش از اندازه آرام به نظر برسید. بهترین رنگ ها رنگ های خنثی و جامد است.

– رنگ هایی برای لباستان انتخاب کنید که مناسب شما باشد. بعضی رنگ ها با بعضی رنگ پوست ها جور است درحالیکه بعضی دیگر اصلاً به آن رنگ پوست نمی آید. همچنین رنگ موهایتان را هم باید در نظر داشته باشید.
– از رنگ های قرمز، سیاه و سفید خودداری کنید. دوربین های دیجیتال با این سه رنگ مشکل دارند و کانتراست بالایی از آنها نشان می دهند.
– نکته: این فقط برای دوربین هایی که روی “اتوماتیک” تنظیم است صدق می کند. دوربینی که روی اتوماتیک تنظیم است به جای فرد عکاس فکر می کند. عکاس حرفه ای دوربین خود را خیلی خوب می شناسد و می تواند بهترین قرمز، سیاه و سفید را تنظیم کند و برای هیچ رنگی که انتخاب کنید مشکل نخواهد داشت. فقط دقت کنید عکاس به صورت دستی “white balance” دوربین را تنظیم کرده باشد.

۳٫ صورت و آرایشتان اهمیت دارد.

به صورت و آرایشتان اهمیت دهید. کارهای زیادی برای بهتر کردن آنچه ذاتی به شما داده شده است می توانید انجام دهید. اصلاح کردن عیب و ایرادهای عمومی برای عکس خیلی مهم است.

– لکه های پوستتان را بپوشانید. یک نکته بد درمورد عکس این است که چون عکس تصویر یخ زده از یک لحظه شما در زمان است، نمی تواند همه ویژگی های خوب شما را نشان دهد. نکته خوب عکس هم این است که می توانید خیلی راحت خیلی ایراداتی که دوست ندارید را پنهان کنید. مراقب رنگ آرایشتان باشید: رنگ های آرایش در عکس غلیظ تر می شوند. مدلینگ عکس تکنیک ها و اصول خاصی دارد که از زیبا دیده شدن در حالت عادی متفاوت است.
– کمتر از برق (شاین) استفاده کنید. خیلی مهم است که در ناحیه بینی و پیشانی از برق استفاده نکنید. این مسئله در روزهای گرم اهمیت بیشتری دارد زیرا حتی سرمایی ترین ما ممکن است جلوی لنز دوربین کمی عرق کند.
– از آرایش برای پوشاندن قرمزی روی پوست که در عس ها بدمنظره می شود، استفاده کنید.
– عکس درواقع شکل یک چیز را ثبت نمی کند بلکه آن را از طرح های نور و سیاه مشخص می کند. سایه زدن با آرایش (که قوانینی دارد) می تواند یک صورت بدون شکل و نازیبا را زیبا نشان دهد به شرط آنکه بتواند تضاد خوبی با نور و سایه واقعی ایجاد کند.
– برای از بین بردن قرمز شدن چشم در عکس ها از تکنیک eye drop در فتوشاپ استفاده کنید. خیره شدن به یک منبع نور برای چند لحظه مردمک چشم شما را کوچکتر کرده و احتمال قرمز افتادن چشم را کمتر می کند (بااینحال به نور خورشید خیره نشوید!). اگر در فرایند عکس گرفتن، کمی آماده سازی وجود دارد، بهتر است به نور فلش خیره نشوید زیرا مردمک های بزرگ جذاب تر هستند.
– موهایتان را خوب شانه کنید. موهای شل و وارفته یا وز شده در عکس بسیار بد دیده خواهد شد. از طرف دیگر، نباید موها را صاف به پشت سر دم اسبی بست یا شانه کرد.

۴٫ تعادل صورتتان را حفظ کنید.

به صورتتان در آینه نگاه کنید. این آن صورتی نیست که در عکس خواهد افتاد. حالا به انعکاس خودتان خیره شوید. بعد از چند دقیقه صورتتان به ظاهر عادی خود می رسد. حالا ناحیه چشم هایتان را غیرفعال کنید و ناحیه لب ها را فعال کنید. دندان هایتان را قفل نکنید. فقط کافی است که فک بالا و پایینتان روی هم قرار گرفته باشند. اگر با دهان باز لبخند می زنید، نباید اجازه دهید لب بالایی تان قسمت زیادی از لثه هایتان را نشان دهد. اگر پوستتان تیره است باید حتماً لبخند بزنید و دقت کنید که لبخندتان کوچک باشد. در عین حال، کمی گوشه های چشمتان را جمع کرده و ابروهایتان را بالا ببرید. این تمرین را هر روز جلوی آینه انجام دهید. ظرف یک ماه برایتان به عادت تبدیل شده و هر بار که کسی خواست از شما عکس بگیرد، همانطور لبخند خواهید زد.

۵٫ روی زاویه ها کار کنید.

همه مسائل مربوط به کار کردن با دوربین هم اسرارآمیز نیست: بیشتر افراد خوش عکس می دانند که کدام زاویه ها برای آنها بهتر است و بیشتر وقت ها روی آن زاویه عکس می گیرند. علاوه براین، چند حقه هم وجود دارد که می توانید از آنها بهره ببرید:

– بهترین زاویه خود را کشف کنید. پیدا کردن زاویه درست صورتتان ممکن است کار سختی باشد. با دوربین دیجیتال آزمایش و امتحان کنید تا بتوانید فوراً نتیجه هر حالت را ببینید. خیلی زود خواهید فهمید که صورتتان در کدام زوایا بهتر است. وقتی این را فهمیدید، برای عکس گرفتن در آینده از همین زوایا استفاده کنید.
– حالت کلاسیک عکس گرفتن این است که بدنتان را به صورت سه رخ قرار دهید، طوریکه یک پا جلوی پای دیگر قرار گیرد و یکی از شانه هایتان نسبت به دیگری به دوربین نزدیک تر باشد. خانم ها معمولاً به صورت غیرارادی این کار را می کنند اما برای مردها که معمولاً صاف جلوی دوربین می ایستند این کار سخت تر است. اگر سرتان را کمی به بغل خم کنید و مستقیم را نگاه کنید، در هر حالتی هم که ایستاده باشید به نظر می رسد که نگاهی مستقیم به بیننده دارید. بااینحال مثل مُدل ها عکس گرفتن برای همه هم مناسب نیست و اگر این حالت در عکس های خانوادگی تکرار شود، یکنواخت و خسته کننده می شود.
– اگر در عکس نشسته هستید، کمی به بدنتان زاویه دهید.
– سعی کنید موقعی که عکس گرفته می شود، به کمی بالاتر از دوربین نگاه کنید. اگر عکاس در سطحی پایینتر از شما قرار دارد، سعی کنید تقریباً به روبه رو نگاه کنید نه به دوربین تا چشم هایتان بسته نیفتد.
– کمی بدنتان را به سمت دوربین خم کنید. این علاقه و جذابیت و تعریف چهره را افزایش داده و به کمتر کردن ظاهر چین وچروک ها و شل شدگی ها و افتادگی های پوست کمک می کند.

۶٫ مراقب کج کردن خودتان باشید تا در عکس غبغب نداشته باشید.

سعی کنید سرتان را کمی به عقب خم کنید و بدنتان را طوری حالت دهید که دوربین کمی بالاتر از شما یا در سطح چشمانتان قرار گیرد. این روش، غبغب را در عکس ها به کلی ناپدید می کند. همچنین می توانید یک دست را زیر چانه قرار دهید. روش دیگر این است که موقع گرفته شدن عکس، زبانتان را به سقف دهانتان بچسبانید.

۷٫ روی حالت و وضع قرارگیری خود متمرکز شوید.

این کار نه تنها در عکس گرفتن مهم است، بلکه داشتن وضعیت قرارگیری خوب در همه اوقات زندگی را ساده تر کرده و اعتمادبه نفستان را بالا می برد. داشتن فرم خوب ظاهر شما را در عکس ها عالی می کند. صاف نشستن و ایستادن باعث می شود سالم تر و هوشیارتر به نظر برسید و اگر عکستان گروهی باشد از بقیه جذاب تر به نظر خواهید رسید. طبیعی نفس بکشید و شانه هایتان را ریلکس کنید. اگر معمولاً حالت قرارگیری خوبی ندارید، صاف ایستادن یا نشستن ممکن است برایتان دشوار باشد بنابراین بهتر است جلوی آینه تمرین کنید.

۸٫ ریلکس باشید.

هرچه ظاهر ریلکس و آرام تری داشته باشید، عکستان بهتر خواهد شد. خیلی ها به این دلیل در عکس ها بد می افتند که حالت چهره شان را با لبخندی مصنوعی می پوشانند. موقع لبخند زدن، سعی کنید لبخندی آرام و دهان بسته داشته باشید که لب پایینی در آن ریلکس و پایین قرار گرفته باشد. می توانید مقابل آینه تمرین کنید. اگر همیشه بدعکس بوده اید، احتمالاً جلوی دوربین ناخودآگاه عصبی و مضطرب می شوید و این می تواند عکستان را بدتر کند. وقتی می دانید که قرار است عکسی از شما گرفته شود، یک نفس عمیق بکشید و هوا را طبیعی بیرون دهید، دست ها و شانه هایتان را ریلکس کنید. وقتی نفس را بیرون می دهید، لبخند بزنید و هر حالتی که فکر می کنید خوب است را بگیرید.

– نفستان را حبس نکنید، چه در داخل و چه خارج، در غیراینصورت در عکس طوری به نظر می رسید که انگار تحت فشار هستید.
– اگر می بینید که عکس دیر گرفته می شود، نترسید و سعی کنید حالت عکستان را بهتر کنید. در این مواقع شانس بیشتری برای بهتر قرار گرفتن و درست کردن حالت خود دارید تا زمانیکه عکس فوری از شما گرفته می شود.
– لب هایتان را ریلکس کنید.
– نباید آنقدرها هم خودتان را ریلکس کنید که به نظر برسد حواستان نیست. فقط کمی بدنتان را آرام کنید تا عکستان عالی شود.

۹٫ به چیزهای خوب فکر کنید.

یک لبخند زورکی مصنوعی باعث می شود خشک و ناجور به نظر برسید. وقتی افراد لبخند می زنند و منتظرند که عکسشان گرفته شود، عضلات صورتشان ممکن است حالت های عجیبی بگیرد. برای برطرف کردن این، سعی کنید لبخندتان را زمان بندی کنید تا مجبور نشوید که خیلی آن را نگه دارید. همچنین به چیزی خنده دار فکر کنید یا به کسی فکر کنید که شادتان می کند. با اینکار، لبخندتان واقعی خواهد شد نه مصنوعی. اگر لبخند با دندان هایتان را دوست ندارید، سعی کنید لبخندتان بسته تر باشد. صرفنظر از نوع لبخند زدنتان، هرچه لبخندی ریلکس تر و شادتر داشته باشید، بهتر خواهد بود.

– با چشمانتان هم لبخند بزنید. هیچ چیز بیشتر از خندیدن چشم ها، شادی و زیبایی را نشان نمی دهد. برای ایجاد این تاثیر، تجسم کنید که دوربین فردی است که دوستش دارید و در حال وارد شدن به اتاق است. این باعث می شود چشمانتان بازتر شده و لبخندی ریلکس تر داشته باشید. به عشقتان فکر کنید؛ این باعث می شود گونه هایتان هم کمی گل بیندازد.
– وانمود کنید، اما طبیعی. خیلی ها به این دلیل فتوژنیک هستند که دوست دارند از آنها عکس گرفته شود. به همین دلیل وقتی دوربین سراغ آنها می آید خوشحال و ریلکس هستند. اگر نمی توانید عشق واقعی به دوربین را نشان دهید، وانمود کنید که دوربین را دوست دارید. تصور کنید که دوربین کسی است که دوستش دارید، یک دوست یا عشق قدیمی و یا هر چیز دیگری که باعث شود با عشق به دوربین نگاه کنید.

۱۰٫ موقعیت و محیط عکس را بهتر کنید.

چیزهای خارجی هم مثل موقعیت و محل عکس، عکاس یا مهارت های بعد از عکس هستند که می توانید برای فتوژنیک دیده شدن در عکس ها تغییر دهید.

– بهترین محل را برای عکس گرفتن انتخاب کنید. مشخص است که اگر در مسافرت می خواهید عکس بگیرید، نمی توانید تصادفاً محل را انتخاب کنید. اما می توانید عکاستان را راهنمایی کنید که کدام محل بهتر است. گاهی اوقات، خوب است که جلو یک پس زمینه ساده عکس بگیرید اما اگر در مسافرت باشید، استفاده از مناظر بسیار عالی است.
– عکاس بهتری پیدا کنید. عکاسان حرفه ای می دانند که چطور باید زیبایی یک فرد را در عکس به معرض نمایش قرار دهند. انتخاب عکاس همیشه دست شما نیست اما گاهی اوقات می توانید.
– از لنز تله (tele) یا لنز با بزرگنمایی منفی استفاده کنید. این باعث می شود بینی شما بیش از اندازه به دوربین نزدیک نباشد و نسبت به کل صورتتان بزرگ به نظر نرسد. همچنین تاثیر و تمرکز بر پس زمینه را کمتر می کند.
– از نورپردازی مطلوب استفاده کنید. برای بهتر کردن ظاهر چهره در کنار محیط، از فلش دوربین یا نورهای مختلف با شدت های مختلف استفاده کنید. وب سایت ها و کتاب های زیادی درمورد نورپردازی عکاسی پرتره وجود دارد که می تواند کمکتان کند.
– برای آقایان از کانتراست بیشتر و برای خانم ها از کانتراست کمتر استفاده کنید (چروک ها و منافذ پوست برای آقایان جذاب و جالب دیده می شود اما برای خانم ها اینطور نیست).
– از عکاس بخواهید دوربین را در سطح چشمها یا کمی بالاتر از آن قرار دهد. این باعث می شود عکسی طبیعی تر و زیباتر به دست آید. اگر لنز پایین تر باشد، ممکن است عکستان با غبغب بیفتد.
– عکس ها را ویرایش کنید. اگر همه چیز را امتحان کردید، اما باز هم نتوانستید در هیچ محیطی عکس خوبی از خود بگیرید، می توانید کمی عکس های دیجیتالتان را ویرایش کنید. تغییر اثرات نور و فیلترهای خاص می تواند عکس شما را بسیار بهتر کند.
– نورپردازی جانبی را انتخاب کنید—عکاسان این حقه را می دانند، پس مراقب آن باشید. در محیط های مسقف سعی کنید جایی بایستید که نور روی سمت خوب شما بیفتد. در محیط های باز سعی کنید صبح ها یا عصرها عکس بیندازید نه ظهرها. هیچوقت رو به خورشید یا پشت به آن نایستید مگراینکه عکاس از شما بخواهد. نور جانبی بسیار بهتر از نور از جلو ویژگی های شما را نشان می دهد. سعی کنید از دوستان یا خانواده بخواهید عکس بدون فلش از شما بگیرند زیرا فلش مستقیم دوربین یکی از متهمین اصلی خراب شدن عکس های خانوادگی است.

۱۱٫ اعتماد به نفس داشته باشید!

نکات
– عکس های مُدل ها و سایر افراد فتوژنیک را بررسی کنید. اگر درخور شخصیتتان است، سعی کنید حالات، زوایا و فیگورهای آنها را امتحان کنید.
– سعی کنید همیشه سه رخ و با کمی زاویه جلو دوربین بایستید.
– دوستان و اعضای خانواده در عکس ها به دنبال مُدل نیستند. سعی نکنید بیش از حد لزوم از فیگورهای مدلینگ استفاده کنید.
– وقتی عکس گروهی نشسته می گیرید، دقت کنید که صندلی ها به اندازه کافی به هم چسبیده باشند. به جای خم شدن و قوز کردن، سعی کنید صاف اما ریلکس بنشینید.
– از دوست صمیمی تان بخواهید به عکس هایی که گرفته اید نگاه کند و بهترین حالتتان را انتخاب کند.
– لبخند زدن را جلوی آینه تمرین کنید. در مدت زمان کوتاهی می فهمید که کدام نوع لبخند روی صورتتان مصنوعی به نظر می رسد و کدام لبخند جذاب تر است. یاد گرفتن نحوه تکان خوردن صورتتان کمکتان می کند. با استفاده از ردیف بالایی دندان هایتان لبخند بزنید: شاید غیرطبیعی به نظر برسد اما لبخندی که در آن هر دو ردیف دندان ها مشخص باشد کاملاً مصنوعی است.
– زبانتان را پشت دندان هایتان نگه دارید.
– اگر عکستان قدی است، بدنتان را در زاویه ۴۵ درجه (سه رخ) مقابل دوربین قرار دهید، سپس صورتتان را به سمت دوربین برگردانید. سعی کنید یک پا را جلوی پای دیگر قرار داده و همه وزنتان را روی پای پشتی بیندازید. این حالت شما را لاغرتر نشان داده و بسیار جذاب است.
– وقتی از شما عکس می گیرند، سعی کنید همه قسمت های بدنتان را تا می توانید به بدن و صورتتان نزدیک نگه دارید. زیرا هر چیزی که نزدیک دوربین شود، بیش از اندازه بزرگ به نظر خواهد رسید. به استثنای کمی بیرون تر از بدن قرار دادن یکی دست ها برای خانم ها زیرا چسباندن آن به بدن بازوها را شل نشان می دهد.
– سه ثانیه قبل از اینکه عکس گرفته شود، سرتان را پایین انداخته و بعد بالا بگیرید. سرتان را تکان تند ندهید، اما ممکن است این هم خوب باشد. وقتی سرتان را بالا می برید لبخند بزنید. وقتی عکس گرفته شد، دهانتان باید در حالت لبخندی کاملاً ریلکس قرار داشته باشد. به این ترتیب، صورتتان کاملاً ریلکس خواهد بود. چشم هایتان را هم ریلکس کنید و کاملاً احساس آرامش کنید. این شاید برای همه موثر نباشد، به همین دلیل باید از قبل امتحان کنید.
– به دوربین نگاه نکنید، به داخل آن نگاه کنید.
– اگر خودتان بخواهید از خودتان عکس بگیرید، نیاز به تمرین زیاد دارد. باید بتوانید زاویه درست را پیدا کنید تا بتوانید دستتان را به آن سمت بچرخانید.
– عکس های عادی دوبعدی و فاقد عمق هستند و این باعث می شود فرد پهن تر دیده شود. برای خیلی ها این باعث جذاب تر دیده شدن آنها هم می شود. جالب است که عکس های ۳D این مشکل فتوژنیک بودن را ندارند زیرا درک عمق آن محفوظ است. در این عکس ها به همان اندازه واقعیت، جذاب دیده خواهید شد.
– اگر پشتتان مشکل دارد و نمی توانید حالت قرارگیری خوبی داشته باشید، جلوی آینده آنقدر تمرین کنید که بتوانید قوز خودتان را به حالتی جذاب تبدیل کنید. می توانید به چیزی تکیه دهید تا آن را طبیعی جلوه دهد.
– داشتن پس زمینه خود، یک امتیاز است.

هشدارها

– از به زبان آوردن کلمه “سیب” یا هر چیز دیگر خودداری کنید. این کار لبخندی مصنوعی روی صورتتان ایجاد می کند. از تکنیک افکار خوب و شاد استفاده کنید.
– مطمئن شوید که عکس هایتان شبیه خودتان شود. این تکنیک ها کمکتان می کند بتوانید زیبایی طبیعی خود را جلوه گر کنید اما اگز بیش از اندازه روی عکس هایتان کار کنید باعث می شود شبیه کسی باشید که نیستید. عکس شما باید به درستی نشان دهنده خود واقعی شما باشد.
– تو دادن و سفت کردن شکم باعث می شود زیبا و جذاب به نظر نرسید زیرا دنده هایتان از زیر بلوزتن نمایان خواهند شد. بدتر اینکه باعث می شود صورتتان حالتی ناراحت و تحت فشار پیدا کند.
– کمی پایین انداختن سر بیشتر اوقات موجب ایجاد غبغب می شود تا اینکه آن را پنهان کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *